Byt plats

Nu lanseras O’Keeffe’s Healthy Feet Exfoliating fotkräm

Av | Skrivet |

Nu lanseras O’Keeffe’s Healthy Feet Exfoliating fotkräm

O’Keeffe’s Healthy Feet Exfoliating är vår helt nya exfolierande fotkräm som mjukar upp dina fötter efter bara en behandling. Men exakt vad är skillnaden mellan den vanliga Healthy Feet fotkrämen och den nya Healthy Feet Exfoliating? Vilka riktar den sig mot? Och hur kan du använda den i din dagliga hudbehandlingsrutin? Fortsätt läsa för att få veta mera.

 

Vem riktar den sig mot?

Korta svaret: Alla!

Långa svaret: Vemsomhelst som lider av torra och spruckna fötter.

 

Vad är skillnaden mellan den vanliga Healthy Feet fotkrämen och den nya Healthy Feet Exfoliating?

Den viktigaste skillnaden är att Healthy Feet Exfoliating, kanske inte helt oväntat, exfolierar huden. Med tiden täpper döda hudceller igen hudens porer vilket kan hindra din fuktighetskräm från att tränga igenom huden och fungera korrekt. Genom att exfoliera huden regelbundet kan du hålla dina porer fria och hudens yta slät, samt låta din fuktighetskräm arbeta med sin magi.

Healthy Feet Exfoliating innehåller en mängd exfolierande ingredienser som hjälper till att avlägsna döda hudceller samtidigt som du kapslar in den viktiga fukten. Vi använder mjölksyra som försiktigt exfolierar huden utan att avvända eller inkludera några slipande fysiska exfolianter. Den specialformulerade formuleringen innehåller också pepparmyntsolja för att fräscha huden så att dina fötter ser ut och känns fräscha.

Healthy Feet Exfoliating innehåller också:

  • Urea: hjälper till att ta bort döda hudceller.
  • Sheasmör: mjukar upp din hud och ger dina fötter den extra näring de behöver.
  • Bivax: fungerar som ett skyddande skikt på hudens yta och innehåller mycket vitamin A – hjälper till att stödja frisk hud.

Vår Healthy Feet fotkräm är en hudprodukt som kan användas som daglig behandling för din torra hud. Det innehåller flera intensivt fuktgivande och mjukande ingredienser inklusive allantoin, vilket effektivt skyddar din hud under dagen. Medan Healthy Feet Exfoliating koncentrerar sig på att ta bort döda hudceller genom försiktig och skonsam kemisk exfoliering,hjälper den vanliga Healthy Feet att både återfukta och dra ny fukt till din torra hud.  Det är en kladdfri formulering som ger daglig lindring och vård av torra och spruckna fötter.

Kan jag använda båda produkterna?

Ja och vi rekommenderar att man gör det!

Healthy Feet används bäst som en daglig fuktighetskräm, medan Healthy Feet Exfoliating bäst används en gång i veckan eller i fall av ”extrem” torr hud, t.ex. efter vandring, sport och andra rigorösa aktiviteter.

 

Hur passar de in i min dagliga rutin? Vad är det bästa sättet att använda dem på?

En av de bästa sakerna med Healthy Feet Exfoliating är att den inte behöver sköljas, bara applicera på dina fötter och låt den börja verka. Vi rekommenderar följande rutin varje dag och en gång i veckan för att få bästa resultat för dina hårt arbetande fötter:

Daglig rutin

  1. Duscha / Bada
  2. Torka fötterna ordentligt
  3. Applicera O’Keeffes Healthy Feet fotkräm för att omedelbart öka fuktnivåerna och skapa ett skyddande skikt på din hudyta.

En gång i veckan

  1. Duscha / Bada
  2. Torka fötterna ordentligt
  3. Applicera O’Keeffe’s Healthy Feet Exfoliating för att ta bort eller dämpa uppbyggnaden av döda hudceller. Ingen återfuktande kräm behöver användas efteråt.

Vart kan jag köpa Healthy Feet Exfoliating

O’Keeffe’s Healthy Feet Exfoliating finns nu tillgängligt hos Lyko.se och Apotea.se

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.