Byt plats

O’keeffe’s Healthy Feet

Behandla dina fötter med respekt, så tar de dig vart du än vill gå.

O’Keeffe’s Healthy Feets enda uppdrag är att hålla dig i rörelse.

Våra fötter förtjänar vår yttersta omvårdnad och det är därför vi rekommenderar att du kombinerar O’Keeffe’s Healthy Feet med O’Keeffe’s Healthy Feet Exfoliating för långvarigt resultat.

Våra effektiva krämer har utvecklats för att ge lindring för extremt torra, spruckna fötter genom att få torr hud att bli både mjukare och smidigare.

Produkter

Healthy Feet
Du behöver inte smyga med O'Keeffe's Healthy Feet. Vår återfuktande kräm får dina fötter att känna sig toppen på nolltid.
Healthy Feet Exfoliating
Håll dig ett steg före torra, spruckna fötter med Healthy Feet Exfoliating, den perfekta starten för frisk hud.

Vanliga frågor

O’Keeffe’s Healthy Feet Exfoliating har skapats för användning av vuxna. Vi rekommenderar därför inte att barn använder krämen.
Rådgör med en medicinskt kunnig person för ytterligare information.

O’Keeffe’s Healthy Feet Exfoliating är formulerad för att vara effektiv vid extremt torr hud, vilket är ett vanligt symptom vid hudåkommor.
Eftersom huden skiljer sig åt från person till person rekommenderar vi att du först testar produkten på ett litet område av din hud. Om du inte skulle bli helt nöjd erbjuder vi 100 % pengarna-tillbaka-garanti.

O’Keeffe’s Healthy Feet har skapats för användning av vuxna. Vi rekommenderar därför inte att barn använder krämen.
Kontakta sjukvårdspersonal för ytterligare rådgivning.

O’Keeffe’s Healthy Feet innehåller inte några animaliska biprodukter eller ingredienser med animaliskt ursprung. Vi kan dock inte bekräfta att hela tillverkningsprocessen samt att alla ingående komponenter följer den standard och de regelverk som krävs för att klassa produkten som vegansk.

Inom EU har det varit förbjudet att testa färdiga produkter på djur sedan 2004, och ett ytterligare förbud mot tester av kosmetiska ingredienser trädde i kraft 2009.
Vi tror starkt på djurens rättigheter och utför inte någon typ av tester på djur. Vi låter inte heller någon annan utföra djurtester å våra vägnar.
Eftersom vi strävar efter att erbjuda säkra och effektiva produkter till våra kunder investerar vi i forskning inom detta område för att identifiera och främja alternativ till testning på djur.

Krämen i tuben har en tunnare konsistens för att produkten ska vara lättare att fördela.
Båda produkterna fungerar på precis samma sätt och innehåller samma verksamma beståndsdelar.

O’Keeffe’s Healthy Feet Exfoliating har skapats för användning av vuxna. Vi rekommenderar därför inte att barn använder den.
Rådgör med en medicinskt kunnig person för ytterligare information.

O’Keeffe’s Healthy Feet Exfoliating innehåller bivax och är därför inte lämplig för veganer.

Det har varit förbjudet med djurtester på färdiga produkter inom EU sedan 2004, med ett ytterligare förbud mot tester av kosmetiska ingredienser som trädde i kraft 2009.
Vi tror starkt på djurens rättigheter och utför inte någon typ av tester på djur, vi råder inte heller andra att utföra tester å våra vägnar.
I vår strävan att tillhandahålla säkra och effektiva produkter till våra kunder, investerar vi i forskning inom detta område för att identifiera och främja alternativ till testning på djur.

O’Keeffe’s Healthy Feet är formulerad för att vara effektiv på extremt torr hud, vilket är ett vanligt symptom vid hudåkommor.
Eftersom huden skiljer sig åt från person till person, rekommenderar vi att man först testar produkten på en liten del av huden.
Om du inte är helt nöjd erbjuder vi 100 % pengarna-tillbaka-garanti.

O’Keeffe’s Healthy Feet Exfoliating innehåller ingredienser som främjar exfoliering av torra hudceller , medan Healthy Feet är formulerad för att hjälpa till att reparera torr, sprucken hud och samtidigt förhindra fuktförlust genom att skapa ett skyddande lager över huden.