Byt plats

OM OSS

O’Keeffe’s Company har rötter som går över 20 år tillbaka i tiden till en torr trakt på gränsen mellan Kalifornien och Oregon som kallas Klamath Basin.

Bill O’Keeffe var en ranchägare med diabetes som älskade sitt fysiskt krävande arbete. Den tuffa livsstilen satte dock sina spår på hans händer och fötter. Hans dotter Tara såg hur pappan plågades av sin ständigt torra hy och inspirerades till att hitta en lösning.

Tara drog nytta av sin bakgrund som apotekare och spenderade tillsammans med sin pappa flera år på att ta fram och testa olika sammansättningar hemma i köket, tills hon flera år senare en produkt som fungerade bättre än alla andra. Detta var grunden för vad som blev O’Keeffe’s Working Hands handkräm och, flera år senare, O’Keeffe’s for Healthy Feet fotkräm, O’Keeffe’s Lip Repair läppbalsam och O’Keeffe’s Skin Repair kroppslotion.

Med Bill och Tara O’Keeffe’s ursprsungliga högkvalitativa formula som utgångspunkt är O’Keeffe’s Company (fortfarande ett familjeägt företag) starkt motiverat att föra vidare deras arv och utveckla hudvårdslösningar som jobbar lika hårt som du.

bläddra för att visa historik

 • 1990

  O’Keeffe’s ursprungliga handkrämsformula skapas av Tara O’Keeffe

 • 2000

  O’Keeffe’s Working Hands börjar säljas till amerikanska konsumenter

 • 2012

  O’Keeffe’s Working Hands blir tillgänglig i Storbritannien

 • 2017

  O’Keeffe’s Working Hands och Healthy Feet blir tillgängliga i Sverige

 • 2018

  O’Keeffe’s Working Hands på tub och Lip Repair lanseras i hela Sverige

 • 2019

  O'Keeffe's Skin Repair finns tillgänglig i Sverige